Persoonlijk contact is het begin

van een vruchtbare relatie

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Persoonlijk & transparant

Wanneer debiteuren niet betalen verwacht u een adequate houding van uw incassobureau. Een die betrokken is en met u meedenkt. Geen wisselende contactpersonen of lange wachttijden aan de telefoon. Bij CIB incasso staan snelle service en persoonlijk contact daarom voorop.

Wij bieden u een vaste zaakbehandelaar die u en uw organisatie kent. Iemand die weet wat er binnen uw bedrijf speelt. Uw contactpersoon is te allen tijde beschikbaar voor uw vragen, problemen of advies. Wij houden van transparante dienstverlening zonder vervelende verrassingen achteraf. Dus geen ondoorzichtige kosten of andere addertjes onder het gras!

Persoonlijk & transparant

Testimonials

Wij zijn trots op onze dienstverlening maar niemand verteld het beter dan onze klanten.

CIB incasso is de incassopartner van Simple Hosting. Zij hebben met hun kennis van de hostingmarkt ons incassoproces versterkt. Door hun korte communicatielijnen zijn wij in staat snel en efficiënt te werken. Onze incassoresultaten zijn sinds onze samenwerking absoluut verbeterd.

Directeur Simple Hosting

Wij werken met CIB incasso vanwege de goede Incassoresultaten die worden behaald.

Erwin van den Bos – Tentoo payroll professionals

Bij Willie.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. We hebben er bewust voor gekozen om het debiteurenbeheer in eigen huis te houden in plaats van een samenwerking aan te gaan met een factoring bureau die de gehele vordering overneemt. De reden daarvan is dat wij het zeer belangrijk vinden dat er op een correcte manier met onze klanten wordt omgesprongen. Maar uiteindelijk dient de klant natuurlijk wel te betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een incassobureau die met respect voor onze klanten de incassozaken behandelt. Daarnaast was het voor ons zeer belangrijk dat het incassobureau technisch vooruitstrevend was, zodat onze systemen naadloos konden worden gekoppeld. CIB incasso was de enige partij waarbij we op beide punten een zeer positief gevoel kregen. Inmiddels werken we meer dan een jaar met CIB incasso samen en zijn nog steeds heel blij dat we voor CIB incasso hebben gekozen.

Florian, directeur Willie.nl

Door gebruik te maken van de diensten van het Centraal Invorderings Bureau kunnen wij ons richten op onze core business. Middels batch bestanden leveren wij onze dossiers aan en een zaakbehandelaar neemt het van ons over. Wij worden tijdig geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen altijd terecht als we vragen hebben. Door de vriendelijke benadering van CIB incasso verliezen wij geen klanten, maar kunnen we wel meer omzet genereren. Het Centraal Invorderings Bureau maakt hun beloften waar.

Erwin Vaneveld – Directeur Shoptrader

Door het innovatieve karakter van CIB incasso was een geautomatiseerde integratie met onze applicatie zo gemaakt. Onze klanten zijn tevreden met deze incassoservice. Chapeau!

Richard Straver - Commercieel directeur MoneyMedic

Hotelkamerveiling.nl is sinds het begin van de samenwerking tevreden over het persoonlijk contact met CIB incasso, het snelle schakelen en de gastvrije wijze van het benaderen van onze gasten. Dit sluit naadloos aan op onze lange termijn visie, waarbij wij zoveel mogelijk ambassadeurs van ons concept nastreven.

Matthijs Stekelenburg – Hotelkamerveiling.nl

Partners

Wij geloven in samenwerken. Delen is immers vermenigvuldigen. Ziet u mogelijkheden voor een partnership? Neem contact op