Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Maastricht

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Maastricht

De hoofdstad van de zuidelijke provincie Limburg is Maastricht. De stad die vernoemd is naar de rivier de Maas, die door de stad heen stroomt. Een compacte en gezellige stad die ook zeer populair is bij vele toeristen uit binnen- en buitenland. De lange historie van de stad is nog goed terug te vinden in het centrum, de smalle straatjes en de karakteristieke gevels. Met het grote en diverse winkel- en horeca aanbod hoef je je geen dag te vervelen. De stad is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de snelwegen en de moderne luchthaven. Wat het voor bedrijven gunstig maakt om congressen te organiseren en zich hier te vestigen.

Intro
Missie

Economie

Maastricht was vroeger een rijke en erg belangrijke industriestad, wat de afgelopen decennia sterk is afgenomen. Dit komt door de sluiting van fabrieken en verplaatsing van de fabricage naar andere landen. Toch is er een nieuwe grote inkomstenbron voor de stad gekomen. Toerisme is namelijk een van de grootste, zo niet de grootste inkomstenbron van de stad. Jaarlijks trekt de stad Maastricht ruim 3 miljoen bezoekers. Dit aantal is in de loop van de jaren sterk gegroeid. Hierdoor zijn er veel hotels, restaurants en winkels gevestigd in de stad. Ook de dagelijkse uitjes, rondvaarten en rondleidingen houden de economie voor veel ondernemers in Maastricht draaiende.

Incassobureau Maastricht

Toerisme zorgt dus voor voldoende inkomen, maar in bijna elk bedrijf zijn er helaas ook wanbetalers te vinden. Door de zuidelijke ligging van Maastricht is het goed om te weten dat wij ook over goede connecties over de grens beschikken. Zo kunt u gerust zakendoen met onze buurlanden. Ons incassobureau Maastricht heeft een effectieve aanpak als het gaat om het creëren van een betalingsregeling. Doordat wij werken op ‘no cure, no pay’ basis, heeft u bij Incassobureau Maastricht inzicht in de kosten.

Verspil geen tijd meer aan herinneringen en aanmaningen. Geef het uit handen aan de afdeling Incassobureau Maastricht van CIB incasso.

Visie