Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Leeuwarden

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Leeuwarden

Leeuwarden de hoofdstad van Friesland en tevens het start- en eindpunt van de legendarische Elfstedentocht. De stad heeft een koninklijk verleden en dat is nog steeds terug te vinden in de stad. Aan diverse grachten zijn vele mooie monumentale panden te vinden. Daarbij heeft Leeuwarden een prachtig stadspark die ook ruimte biedt aan de mooiste haven van de stad. Het stadspark is niet het enige groen dat te vinden is in de omgeving. De mooie en uitgestrekte natuurgebieden zijn erg in trek bij natuurliefhebbers en watersporters. Voor de mensen die meer behoefte hebben aan stadse gezelligheid zijn er ook diverse winkels en vele terrassen in de stad.

Intro
Missie

Economie

De mooie omgeving van de stad zorgt voor veel toerisme en is daarmee een belangrijke bron van inkomsten voor de stad. Niet alleen toeristen weten de stad te vinden. Ook grote ondernemingen zoals KPN, ING, AEGON en FrieslandCampina zijn in Leeuwarden gevestigd.  Naast het grote terrein van FrieslandCampina zijn er nog twee industrieterreinen, namelijk Newtonpark en Leeuwarden West. Naast de industrie heeft Leeuwarden ook een uitgebreid winkelaanbod, wat de komende jaren nog flink uitgebreid gaat worden. Ook vindt er op het Wilhelminaplein een wekelijkse markt plaats op vrijdag. Met incassobureau Leeuwarden zijn wij gespecialiseerd op vorderingen in de regio Leeuwarden.

Incassobureau Leeuwarden

CIB incasso is ook actief in Leeuwarden met de afdeling Incasso Leeuwarden. Wij zijn uw van dienst om uw incasso Leeuwarden betaald te krijgen. Wij nemen uw herinneringen en aanmaningen graag voor u uit handen. U bespaart tijd en ons Incassobureau Leeuwarden doet de rest. In ons overzichtelijke systeem kunt u eenvoudig de status van de vorderingen bekijken. Bovendien hebben wij een personal debt flow ontwikkeld die ontzettend succesvol blijkt voor incasso Leeuwarden.  Daarbij zijn onze diensten op ‘no cure, no pay’ basis. Dat houdt in dat u niet met extra kosten zit, mocht het zelfs ons niet lukken een betaling tot stand te krijgen.

Visie