Incassobureau Groningen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad bruist met de vele studenten die hier zijn gehuisvest. Eén van de jongste steden van Nederland kenmerkt zich door de historische Martinitoren, die niet uit de skyline van de stad is weg te denken. Het uitgaansleven is levendig; er zijn in de binnenstad vele clubs en cafés te vinden, die tot in de vroege uurtjes open zijn. Ook zijn er in de stad veel fietsen en vele kilometers aan fietspaden te vinden. Een Groninger pakt dus vaak de fiets om zich te verplaatsen in de stad.  En zoals de slogan van de stad luidt: “Er gaat niets boven Groningen!”

Intro
Missie

Economie

De economie van Groningen kenmerkte zich vroeger vooral door haar rijke industrie aan koffie, suiker en tabak. Vooral de productie van suiker biedt veel werkgelegenheid voor de stad. Ook werd er in de stad veel handel bedreven. Sinds de laatste jaren groeit de zakelijke dienstverlening in de stad. Dit gebeurt met name in de IT-sector en Life Siences. De gezellige en sfeervolle binnenstad kenmerkt zich met haar brede horeca aanbod. De horeca is een kleine, maar zeer belangrijke drijfveer in de economie van Groningen.

Incassobureau Groningen

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de financiën in een onderneming, is het altijd vervelend om achter debiteuren te gaan. Het kost u veel tijd en moeite om deze uiteindelijk te laten betalen. Het is daarom goed om te weten dat onze afdeling Incasso Groningen actief is in uw regio. Met ons hoge slagingspercentage van 89% is uw incasso Groningen dus in goede handen! Incassobureau Groningen zorgt voor contact met de wanbetaler en als deze betaald is, hoort u weer van ons. Dit geeft u een hoop rust en meer tijd om u te focussen op andere zaken.

Visie

Centraal Invorderings Bureau

Jan Leentvaarlaan 65-67


3065 DC   Rotterdam

Contact

Telefoon