Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Eindhoven

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Eindhoven

Eindhoven is een van de grootste en bekendste steden van het altijd gezellige Noord-Brabant. Eindhoven kent een levendig uitgaansleven met vele cafés, kroegen en discotheken. Dat de stad veel te bieden heeft blijkt ook uit het sterk groeiende inwonersaantal. Naar verwachting zal het aantal inwoners nog verder stijgen. Ook onder studenten is Eindhoven erg populair. De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), is vaak uitgeroepen tot de beste universiteit van de Benelux. Ook trekt de stad de laatste jaren veel toeristen naar zich toe. Door grote evenementen als GLOW en de Dutch Design Week, maken jaarlijks veel toeristen uit binnen- en buitenland kennis met Eindhoven. Met incassobureau Eindhoven richten wij ons specifiek op deze mooie stad.

Intro
Missie

Economie

Voor de Tweede Wereldoorlog kende Eindhoven veel industrie, zoals de fabricage van lucifers en sigaren en de textielindustrie. Ook door de opkomst van multinational Philips was er veel arbeid in de stad. De laatste jaren moet de economie van Eindhoven het vooral hebben van de kennis. Technologie en innovatie vormen een rode draad door de stad. Samen met het grote winkelgebied zorgen ze voor de meeste werkgelegenheid. Hiervoor zijn ook vele winkeliers- en bedrijvenverenigingen in het leven geroepen om elkaar te helpen en om te netwerken. Incassobureau Eindhoven staat deze ondernemers graag bij en ontzorgt hen op het gebied van incassozaken.

Incassobureau Eindhoven

Met de vele verenigingen, staat u samen sterker als bedrijf in Eindhoven. Dit gaat dan vaak om de gezamenlijke belangen zoals parkeren, nieuwbouw en dergelijke. Om uw bedrijf financieel te helpen bent u op uzelf aangewezen. Het is daarom verstandig om incassobureau Eindhoven in te schakelen. Wat betreft lopende debiteuren en wanbetalers hebben wij bij CIB incasso onze eigen afdeling incasso Eindhoven. We kunnen uw helpen met het sturen van aanmaningen en al uw incasso's in Eindhoven uit handen nemen. Zo heeft u meer tijd over voor andere zaken! Als u voor 16:00 uur uw zaak indient via incassobureau Eindhoven, wordt uw debiteur nog diezelfde dag door CIB incasso aangeschreven. Dit met behulp van onze gemakkelijke online tool.

Ook gebruik maken van de diensten van incassobureau Eindhoven? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Visie