Incassobureau Arnhem

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland, heeft veel te bieden voor iedereen. Grenzend aan de Veluwe en de vele bomen en gezellige parkjes in Arnhem, is deze stad erg groen te noemen. De stad is ook kenmerkend door haar rijke historie. Er zijn veel monumenten te vinden in Arnhem. Zo speelde de slag om Arnhem een grote rol bij Operatie Market Garden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van deze slag zijn nog veel monumenten en gebouwen van te vinden. Bekende Arnhemse attracties, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, het Gelredome en Koninklijke Burgers' Zoo, trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.

Intro
Missie

Economie

Naast de grote attracties, is Arnhem de achtste stad van Nederland waar een World Trade Centre is gevestigd. Het gebouw bevindt zich nabij het centraal station. Ook zijn er in de stad vijf industrieterreinen te vinden: Overmaat, Het Broek, Kleefse Waard en IJsseloord I en II. OKA is de ondernemersvereniging die de ondernemers vertegenwoordigt. De vereniging is voor alle ondernemers gevestigd in Arnhem. Deze houdt contact met ondernemers en staat sterker voor gezamenlijke belangen tegenover de gemeente.

Incassobureau Arnhem

De vereniging is erg handig voor uw netwerk en stem in de gemeente. Voor problemen binnen uw bedrijf, zoals niet-betalende klanten kan u gebruik maken van ons incassobureau Arnhem. CIB incasso is met onze incasso Arnhem actief in de regio. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat wij onze factuur pas sturen zodra de debiteur heeft betaald.  Door onze effectieve en nette werkwijze boeken wij hoge resultaten. Door ons in te schakelen voor uw incasso Arnhem valt er een last van uw schouders. Zo kunt u door onze inzet, uw tijd en geld in andere zaken steken. En met een slagingspercentage van maar liefst 89% zijn is uw incasso Arnhem bij ons in goede handen.

Visie