Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Apeldoorn

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Apeldoorn

Apeldoorn, een vriendelijke en rustige stad, én de hoofdstad van de provincie Gelderland. Bovendien is het de grootste stad in Gelderland. Wie Apeldoorn niet kent, moet er nodig heen, want de stad biedt voor ieder wat wils. Zoals het bekende museum Paleis het Loo, dat jaarlijks meer dan 130 duizend bezoekers trekt.

Intro
Missie

Bedrijvigheid

Of natuurlijk heerlijk shoppen in een van de moderne winkelstraten of op een van de gezellige markten in Apeldoorn. Apeldoorn is een aantrekkelijke stad om als ondernemer gevestigd te zijn. De grootste vereniging die zich in Apeldoorn inzet voor de wensen van de ondernemers is de BKA: de bedrijvenkring Apeldoorn. Zij gaan vaak om de tafel met ondernemers en gemeente om te kijken waar groei- en ontwikkelmogelijkheden liggen. Met bijna vierhonderd leden, bent u zeker niet de enige die zich aansluit bij een vereniging. Van grote tot kleine ondernemers, het maakt de BKA niets uit.

Incassobureau Apeldoorn

Ook CIB incasso is werkzaam in Apeldoorn. Onze afdeling Incasso Apeldoorn kan u helpen wanneer de BKA daar de bevoegdheid niet voor heeft. Denk bijvoorbeeld aan een klant die maar niet betaalt en waar u al meerdere herinneringen heen heeft gestuurd. Dit zorgt voor veel frustratie en tijd- en geldverlies. Als ondernemer kost het u veel tijd als een klant niet reageert op aanmaningen en herinneringen. Wanneer u uw incasso Apeldoorn uitbesteedt, worden uw opties een stuk groter. 

Incassobureau Apeldoorn regelt al het contact met de debiteur. Wij zorgen voor regelingen waarbij het hem zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt om alsnog te betalen. Uw debiteuren kunnen zowel overdag als in de avond contact met ons opnemen. Wij werken met een 'no cure, no pay' regeling. Dat betekent dat u niks betaalt, wanneer wij niet kunnen innen.

Visie