Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Incassobureau Amsterdam

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Incassobureau Amsterdam

De hoofdstad van Nederland en meteen ook de grootste stad van Nederland. Een cultureel bruisende stad met ieder jaar miljoenen toeristen die een kijkje komen nemen in de historische binnenstad of één van de moderne musea. Al deze toeristen leveren een grote werkgelegenheid op en daarmee een grote hoeveelheid ondernemers, niet alleen nationale ondernemers, maar ook buitenlandse bedrijven die zich maar al te graag in de hoofdstad willen vestigen.

Intro
Missie

Economie

Zo zijn er in 2014 alleen al 139 nieuwe buitenlandse bedrijven die zich in Amsterdam hebben gevestigd. Met die hoeveelheid nieuwe bedrijven in combinatie met Nederlandse bedrijven is er een enorme positieve boost op de economische markt. Zakendoen lijkt ineens heel gemakkelijk en het geld is aanwezig. Maar niet altijd zijn klanten wie ze zeggen dat ze zijn, of hebben ze een verleden dat ze minder betrouwbaar maakt. Dan kunt u een beroep doen op Incassobureau Amsterdam.

Kredietrapport

Door een kredietrapport te laten opstellen, wordt het duidelijk welke klanten en potentieel gevaar zouden kunnen zijn. Uiteraard hoeft dat niet het geval te zijn, maar ons incassobureau Amsterdam kijkt bij het maken van een kredietrapport naar verschillende zaken. Is er bijvoorbeeld al meerdere malen een betalingsachterstand geweest en staat de klant in het netwerk van andere incassobureaus? Dan zou er een risico kunnen hangen aan het zakendoen met deze klant.

Incassobureau Amsterdam neemt al uw zaken van incasso Amsterdam voor u uit handen. Wij behandelen al uw incassodossiers met grote zorg. Klantbehoud is een van onze meest belangrijke uitgangspunten. 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat incasso Amsterdam voor u kan betekenen.

Visie