Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Samen met CIB voor een effectiever klantbehoud

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Klanten die niet tijdig betalen, zijn nog steeds klanten. En, om als onderneming te kunnen groeien is het van belang dat huidige afnemers bij je blijven. De vraag die hierbij ontstaat is: Hoe behoud je een positieve relatie met je niet-betalende klanten? Ronald van Weelde (49), CEO van Harmony – een serviceprovider en verzekeraar van mobile devices – vertelt over zijn ervaringen met het effectief behouden van klanten en hoe de samenwerking met Centraal Invorderings Bureau (CIB) daar een belangrijke bijdrage aan levert.

Lees hier het volledige verhaal van Ronald van Weelde over effectief klantbehoud. Ronald vertelt onder andere over hoe Harmony zich beter kan verdiepen in de situatie van de klant en hoe Harmony betere incasso-resultaten boekt door slimmer naar haar debiteurenbeheer te kijken met behulp van transparante en gekoppelde, interactieve systemen.Meer weten over de diensten van CIB? 

Neem hier vrijblijvend contact met ons op.